Skip to content
News · Entertainment · Feature

"If I tell you about my relationships with aspiring actresses...." - Ramu

Sep 11, 2008 5 min read By MyMazaa Editorial
Link Copied!
"If I tell you about my relationships with aspiring actresses...." - Ramu

Filmmaker Ram Gopal Varma gives witty and provocative answers during a candid Q&A session, addressing his personal life, philosophy, and film career.

1. Do you even think of social problems like poverty, communalism, alcoholism, drug abuse, pollution, etc and what would you do about it? Ans: No. Nothing.

2. What do you think happens after death? Ans: I am more interested in thinking of what will happen in the next one hour.

3. What you are saying might anger Hindus. Ans: Ok, I am buying a ticket to Mecca.

4. When you are not good at English, how can you understand Ayan Rand's work? Ans: I read her thoughts, not her vocabulary.

5. Who is John Galt? Ans: Certain aspects of me.

6. How many relationships did you have with aspiring actresses? Ans: If I tell you, you will die of jealousy.

7. What was the one incident that influenced you the most in shaping you as RGV? Ans: When I was 6 months old I fell on my head.

8. In Sarkar Raj I saw Telugu signboards. Ans: I saw them too.

9. You are as vulnerable as Peter Keating, as brilliant as Ellsworth Toohey and consider yourself as Howard Roark. Ans: Actually I have a schizophrenic mix of Ellsworth Toohey and Peter Keating in me, but many times I successfully pass off myself as Howard Roark especially to girls and investors.